De beste stijlmomenten van Harry Styles door de jaren heen

Zijn Gucci-pak ínclusief iconische handtas bij de BRIT Awards gisteravond gaan momenteel volledig viral

harry styles tijdens het met gala in 2019
Theo WargoGetty Images

Harry Styles wordt naast zijn muziek net zo geroemd om zijn feilloze stijlgevoel. Van zijn glamoureuze high-fashion look tijdens het Met Gala in 2019 tot zijn knalgele pak tijdens de BRIT Awards in 2020 en zijn favoriete styling items als boa's en parelsieraden. Zijn nieuwste look waar iedereen geen genoeg van kan krijgen is zijn retro Gucci-outfit die hij droeg tijdens de BRIT Awards afgelopen avond. Zijn pak ínclusief iconische handtas gaan momenteel volledig viral.

Harry Styles beste stijlmomenten

De Britse muzikant is niet alleen door zijn flamboyante en immer stijlvolle looks een inspiratie voor velen, maar vooral door zijn persoonlijke kijk op stijl waarmee hij gendergrenzen binnen de mode vervaagt. Zo stylet Harry zijn looks af met parelkettingen, glanzende Mary Jane-schoenen en kleurrijke nagellak. De ontwerper van zowat al zijn looks? Gucci natuurlijk! Een modehuis waar de zanger al langere tijd mee samenwerkt. Waarom al zijn looks zo verrekt stijlvol zijn? Dat komt omdat Harry de definitie van stijl begrijpt: volledig jezelf zijn en mode gebruiken als tool om dat te uiten. Eén ding is duidelijk, de zanger doet zijn achternaam al jaren serieus eer aan.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 In een senventies-inspired Gucci look tijdens de BRIT Awards 2021
harry styles tijdens de brit awards 2021
JMEnternationalGetty Images

Harry was de eerste die een look droeg uit de meest recente Gucci-collectie; een pak met retro grafische prints. Harry liet zijn gebruikelijke laarzen met hakken thuis en koos in plaats daarvan voor kenmerkende Gucci-sneakers, en maakte zijn look af met een bruine leren handtas, inclusief de klassieke Gucci bamboe-hengel. De zanger won een award voor beste Britse single voor Watermelon Sugar.

2 Kleurrijke look inclusief boa tijdens de Grammy Awards in 2020
harry styles tijdens de grammy awards in 2020
Kevin MazurGetty Images

Harry Styles koos voor een gele tartan blazer, een gestreept vest en een bruine broek op de rode loper van de Grammy Awards om zijn trofee in ontvangst te nemen. Maar de zanger stal de show vooral met zijn paarse boa, waarmee de zanger bewijst hoe veelzijdig zijn modestijl is.

3 Een bruin Gucci-pak tijdens de BRIT Awards in 2020
harry styles tijdens de brit awards in 2020
Karwai TangGetty Images

Op de rode loper van de BRIT Awards vorig jaar droeg Harry een bruin Gucci-pak met een blouse met opvallende kraag - destijds een grote trend. Hij maakte zijn outfit af met zijn kenmerkende parelketting en een paar zeer prinses Charlotte-achtige, glanzende leren Mary Janes.

4 In een knalgeel Marc Jacobs-pak tijdens de BRIT Awards 2020
harry styles tijdens de brit awards 2020
Ricky Vigil MoranGetty Images

Tijdens de awardshow wisselde Harry van look in deze kleurrijke outfit van Marc Jacobs, die afkomstig is uit de Lente/Zomer 2020 vrouwencollectie van het Amerikaanse modehuis. Zo bewijst Harry dat een scheiding tussen mannen en vrouwenkleding verleden tijd is, en dat je vooral moet dragen waar jij je goed in voelt.

5 In een semi-transparante Gucci look tijdens het Met Gala in 2019
harry styles tijdens het met gala in 2019
Dimitrios KambourisGetty Images

Iedereen die fan is van Harry Styles herinnert zich dit moment tijdens het Met Gala in 2019, waar de zanger verscheen in een chique look van zijn go-to modehuis Gucci. Bij zijn chique all black look koos Harry voor glanzende laarzen met hakken en zwart/witte nagellak. Maar het meest opvallende was toch wel die ene pareloorbel, die zijn outfit helemaal af maakte.

6 In een look geïnspireerd op prinses Diana in 2019
harry styles in new york
Robert KamauGetty Images

Prinses Diana is voor velen een waar stijlicoon, zo ook voor Harry Styles. De zanger liet zich inspireren op een van de meest befaamde looks van de prinses, waar ze een gebreide trui draagt met schaapjesmotief. Harry maakt met deze look een subtiele knipgoog naar die befaamde outfit van Diana, en bewijst dat haar stijl ruim veertig jaar later nog steeds relevant is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion