Dit zijn de mooiste lente laarzen die we overal zien en perfect zijn voor dit tussenweer

Laarzen alleen voor het najaar? Deze boots bewijzen het tegendeel

street style lfw
Christian VierigGetty Images

Aan het begin van het voorjaar kunnen de temperaturen nogal eens wisselen (dat hebben we allemaal de afgelopen weken aan den lijve kunnen ondervinden) waardoor het nog net te vroeg is om je favoriete sandalen te dragen, maar te warm is voor je warmste boots. Maar er zit een zilveren randje aan dit moeilijke weer waarin je niet weet wat je moet aantrekken. Een van de meest geliefde en veelzijdige schoenontwerpen is perfect voor dit tussenweer - in elke tijd van het jaar - namelijk: de laars.

De mooiste lente laarzen

Wie denkt dat laarzen alleen geschikt zijn voor de herfst en de winter, heeft het mis. Van kniehoge laarzen met hakken tot enkellaarsjes met kitten heels en boots die geschikt zijn voor de regen; voor elk soort tussenweer deze lente is er wel een exemplaar. Voor wie nog twijfelt over nieuwe schoenen voor dit seizoen, hebben we alvast de mooiste lente laarzen voor komend seizoen geselecteerd.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vagabond
de Bijenkorf

€130

SHOP NU!

2 Ganni
Ganni

€215

SHOP NU!

3 Alohas
Alohas

€145

SHOP NU!

4 Mango
Mango

€49,99

SHOP NU!

5 Mango
Mango

€69,99

SHOP NU!

6 Arket
Arket

€90

SHOP NU!

7 Toral
Toral

€132,99

SHOP NU!

8 NA-KD
NA-KD

€38,97

SHOP NU!

9 Dr. Martens
Dr. Martens

€189

SHOP NU!

10 Arket
Arket

€225

SHOP NU!

11 NA-KD
NA-KD

€30,47

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion