De comfortabele doch stijlvolle trend van dit moment: jumpsuits

En voor de mooiste jumpsuits moet je bij G-Star RAW zijn

gstar x glamour
Merel Daantje

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met G-Star RAW.

Sinds de coronacrisis zijn we wat mode betreft all about comfort. We kiezen het liefst voor comfortabele outfits waarin je lekker kunt rondhangen in je huis én tegelijkertijd stijlvol mee de deur uit kunt. De allerbeste trend van dit moment die comfort én stijl combineert: jumpsuits. Ze zijn easy to wear, duurzaam (je hoeft maar één item te kopen om je hele look al klaar te hebben) en zijn hét statement piece voor iedere powervrouw.

Op zoek naar de beste jumpsuits? Dan moet je bij G-Star RAW zijn! Het bekende modemerk lanceerde recent een nieuwe campagne met de allermooiste jumpsuits van de allerbeste kwaliteit. En met als gezichten van de campagne twee powervrouwen: balletdanseressen Michaela DePrince en Kira Hilli, die laten zien hoe je een krachtig modestatement kunt maken met dit key item. Hoe je de jumpsuits het beste combineert? Dat laat de Glamour-redactie zien. Shop de gewilde jumpsuits van G-Star RAW meteen hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 E Aero Straight Jumpsuit
gstar x glamour
Merel Daantje

Heb je het al gehoord? Orange is the new black. Managing Editor Marieke stylet deze stoere jumpsuit met een witte top en witte sandalen met hak.

SHOP NU!

2 Short Sleeve Workwear Jumpsuit in Westpoint Khaki
gstar x glamour
Merel Daantje

Een gouden combi: een beige jumpsuit met biker boots. Digital Editor Youssra rockt de Short Sleeve Workwear Jumpsuit, met een stijlvol detail in de taille.

SHOP NU!

3 Short Sleeve Workwear Jumpsuit in Dark Black
gstar x glamour
Merel Daantje

Zwart is áltijd een goed idee. Junior Brand Manager Nikita laat zien hoe je het bovenstuk van de jumpsuit ook casual om je middel geknoopt kunt dragen. Ze combineert 'm met een pastelgele top en witte sneakers.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion