De witte tanktop is het meest praktische en stijlvolle item dat je wil kopen deze zomer

Wie denkt dat de witte tanktop alleen maar een simpele top is heeft het mis

witte tanktop
Glamour

Basics zijn de belangrijkste onderdelen van je garderobe; het zijn de items waar je keer op keer op kunt terugvallen en die passen bij elke outfit. Eén van de meest tijdloze basics die nooit uit de mode zal gaan is de tanktop. Van supermodellen in de 90's tot streetstyle-sterren anno 2021, tanktops zijn elke lente en zomer een van de fijnste items om te dragen. Van Bella Hadid en Kendall Jenner tot Kate Moss - iedereen is het er mee eens dat de witte tanktop het meest geliefde simpele maar klassieke ontwerp voor de zomer is.

Tanktops

Hoewel er soms wordt gedacht dat door de eenvoud van een basic als de witte tanktop alle ontwerpen op elkaar lijken, blijkt niks minder waar. Het zit 'm in de details en shape van de top die zorgen voor een volledig andere look en pasvorm. Wij zijn al jaren opzoek naar die ene perfecte crispy white tanktop met de mooiste halslijn en een snit die ieder lichaamstype flatteert. Eerlijk; deze selectie komt dichtbij de tanktop van onze dromen a.k.a. eentje die je zonder na te denken kunt dragen en altijd zal zorgen voor een casual chique look.

De mooiste witte tanktops

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Arket
Arket

€19

SHOP NU!

2 Totême
Totême

€87

SHOP NU!

3 America Today
America Today

€17,99

SHOP NU!

4 G-Star RAW
G-Star RAW

€29,95

SHOP NU!

5 Reebok x Victoria Beckham
Reebok x Victoria Beckham

€80

SHOP NU!

6 Heron Preston for Calvin Klein
Heron Preston for Calvin Klein

€39,90

SHOP NU!

7 ALLSAINTS
ALLSAINTS

€32

SHOP NU!

8 Marine Serre
Marine Serre

€95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion