Het exclusieve winkelconcept Saks OFF 5TH opent deze herfst haar deuren in Nederland, en wel in Rotterdam en Amsterdam.

3 tips om het maximale uit je bezoek aan modewalhalla Saks OFF 5th te halen

Welkom in de zevende modehemel

Mocht het je zijn ontgaan: het Amerikaanse warenhuis Saks Fifth Avenue opent deze herfst haar deuren in Amsterdam en Rotterdam. En wel met het exclusieve winkelconcept Saks OFF 5TH, een modetempel waar je een enorm assortiment aan designermerken, premium brands, schoenen en sportswear shopt met enorme kortingen.

En om in dat ruime aanbod jouw persoonlijke schat te vinden, geven we drie tips om het maximale uit je bezoek aan Saks OFF 5TH te halen.

1 Sta stil bij het concept
Saks OFF 5TH biedt een exclusieve keuze: premium merken, nieuwe en upcoming labels voor sterk gereduceerde prijzen. Door de flexibele inkoop, kan het wel eens voorkomen dat jouw maat of favoriete kleur er niet bij zit. Een geluksmomentje dus wanneer je zo'n uniek exemplaar hebt bemachtigd en zo niet is er snel weer een nieuwe collectie waar je je hart aan kunt ophalen. 2 Go with the flow
Saks OFF 5TH
is niet zo’n winkel waar je heel gericht naar toe hoeft te gaan om een specifiek item te vinden. Het gaat bij Saks meer om rondsnuffelen dan om gericht zoeken. Ons advies: ga lekker mee met de flow en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Grote kans dat je plots een item spot waar je op slag verliefd op bent. 

3Vind je persoonlijke schat
Bij een uniek winkelconcept speelt natuurlijk ook de prijs een grote rol. Premium labels voor sterk gereduceerde prijzen - die belofte spreekt boekdelen. Maar bij Saks OFF 5TH gaat het om meer: het belangrijkste is om jouw persoonlijke schat te vinden. Die korting is dan alleen nog maar een kers op de taart.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Saks OFF 5TH stores? Volg Saks OFF 5TH op Instagram.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten