Op zoek naar een zomers en stylish horloge? Lees deze vijf stylingtips, zodat je straks meer schik hebt van je aankoop.

5 tips waardoor je horloge perfect bij je outfit past

Zo staat je uurwerk altijd mooi bij je kleding


Op zoek naar een zomers en stijlvol horloge? Lees deze vijf stylingtips, zodat je straks meer plezier hebt van je aankoop. 

1 Match de materialen met je outfit
Wellicht heb je er nooit eerder aan gedacht, maar met een stalen horloge versterk je andere accessoires, zoals een metalen ring of armband. Dit matcht goed bij elkaar. 

2 Kies een horloge dat past bij je kleding
Je kunt het beste een horloge kiezen die past bij je kleding, tenzij je geïnvesteerd hebt in een enorm duur model. Zo is er voor iedere gelegenheid een bijpassend horloge. Bij casual kan alles, maar bij een black of white tie party kun je beter geen sportief horloge dragen.

Een voorbeeld van een horloge die je als casual, maar ook voor chique gelegenheden kan dragen, is het Skin Mesh horloge van de Swatch Skin collectie. Een klassiek én sportief horloge van Swatch dat bij iedere outfit past. 

3 Vervang het bandje
Vind je het lastig om je horloge te combineren door een opvallende print of kleur? Vervang het bandje van je uurwerk. 

Laat dezelfde kleur terugkomen in je outfit
Als je een horloge kiest is het ook belangrijk dat je kijkt naar kleurencombinaties. Heeft je horloge een roségouden wijzerplaat? Je horloge komt dan mooier uit met een lichtroze top of blouse. Een ander voorbeeld: een zwart leren horlogebandje past goed bij andere zwarte kledingstukken. Zo easy kan het dus zijn.

5 Kies voor contrast
Naast kleurcombinaties kun je ook kiezen voor contrast. Bij een casual outfit met een effen trui in een rustige kleur, staat een opvallend, donker horloge juist goed. Het contrast tussen licht en donker geeft je outfit een stylish boost.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten