Er zijn zat jonge talenten op het internet (of in de buurt) te vinden die de meest prachtige tassen ontwerpen. Jonge labels of startups; genoeg potentieel voor een nieuwe it-bag.

8 jonge tassenlabels die je waarschijnlijk nog niet kent

New kids on the accessories block!

New kids on the accessories block! Er zijn zat jonge talenten op het internet te vinden die de meest prachtige tassen ontwerpen. Jonge labels of creatievelingen; genoeg potentieel voor een nieuwe it-bag. Glamour heeft 8 nieuwe en (nog niet giga) bekende tassenlabels op de radar en deelt deze graag met jou. Wie weet zit jouw pareltje ertussen.

1 Ruigrok van der Werven
Wie wild wordt van pastelkleurige tassen, en ook nog van een minimalistisch design houdt kan haar hart ophalen bij de tassen van de 27-jarige styliste Denise Ruigrok van der Werven. Bonuspunt: alle tassen van de Nederlandse zijn handgemaakt (in Italië) en van plantaardig gelooid leer gemaakt.

2 Alina Kozhukhar
Altijd al een mooi gesneden buideltas of rugzak willen aanschaffen? De Oekraïense Alina verkoopt in haar Etsy webshop handgemaakte leren tassen voor een klein (en dus heel fijn) prijsje. En als we de reacties van haar kopers moeten geloven zijn de leren tassen van heel goede kwaliteit.

3 Coco Ellie 
Het Chinese label CoCo Ellie verkoopt leren tassen voor een heel beschaafd prijsje. De tassen zijn een mix van urban meets de allerlaatste trends, maar hebben tóch een heel eigen uitstraling. Van lieve boxbacks tot aan parmantige grote schoudertassen met ringhandvatten. Eigenlijk hebben ze elk soort tas wel in de Chinese schappen liggen.  De moeite waard om een kijkje te nemen! 

4 Wauw and Lulu
Het Nederlandse trio Raëlli, Vanessa en Luca ontwerpen minimalistische, limited edition tassen voor hun label Wauw and Lulu. Met de handgemaakte leren tassen hoopt het drietal dat je genoeg hebt aan één mooie investering en niet gaat snackshoppen (overconsumeren dus). Per tas betaal je rond de €300, maar dan gaat de kwaliteit en het model wel lang mee. Investeren waard dus!

5Danielle Foster
De Britse ontwerpster Danielle Foster runt haar eigen tassenlabel vanuit Londen en New York. Haar knappe tassen zijn ontworpen volgens drie basisingrediënten: textuur, rechte lijnen en structuur. Van schubben tot knalgele exemplaren, de vormen blijven strak en subtiel. Haar tassen variëren van €100 tot €400.

6 Boo
Het Sloveense Boo begon met Boopacks, simpele rugzakjes van leer of suède met een aantrekkoord. Inmiddels heeft het label verschillende suède en leren rugtasjes en buideltasjes in allerlei kleuren te koop. De prijzen variëren van €68 tot €128 euro.

 La Lisette
Een ronde tas met watermeloen print, een knalrode heuptas of een handige buideltas; het label La Lisette verkoopt handgemaakte leren tassen met een knipoog. De Nederlandse Lisette hoopt met haar (zeer betaalbare) designs een beetje humor aan je outfits te geven.

8 Reclaim bags
Sophie Postma ontwerpt tassen van gerecycled rubber, en hoopt zo het stigma van het woord 'recycelen' los te peuteren. De Britste ontwerpster verkoopt pouches, enveloptassen of schoudertassen. Je moet een zwartliefhebber zijn, want de complete collectie is all black!

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten