Tijdens de modeshow van Anna Sui in de New York Fashion Week had Gigi Hadid een probleempje van het schoensoort: ze miste één hakkenschoen. Gelukkig was daar zus Bella die haar redde tijdens de finale.

Bella Hadid redt zus Gigi op de catwalk tijdens New York Fashion Week

Bella to the rescue

© Getty Images

Catwalkmodellen weten er alles van: bij de kledingwissel gaat niet altijd alles even soepel. Tijdens de modeshow van Anna Sui bij New York Fashion Week had Gigi Hadid na de wissel een probleempje met haar paar hakken: ze miste een schoen. Gelukkig was daar zus Bella die haar redde tijdens de finale.

Outfitwissel
Gigi en Bella droegen allebei twee verschillende outfits tijdens de show van modeontwerper Anna Sui. Tijdens de eerste ronde rockte Gigi Anna’s lange blauwe jas met een nog langere blauwe jurk. Vervolgens moest ze zich razendsnel omkleden om te verschijnen in een nieuwe outfit.

Getty Images
High heel
Toen ze voor de tweede keer op de catwalk verscheen, was ze één van haar schoenen verloren. Het gevolg: Gigi liep op één torenhoge hak en één sok. Ondanks het hoogteverschil liep ze zoals het een topmodel betaamt: alsof er niets aan de hand was. Wie heeft er nu twee schoenen nodig? Gigi Hadid in ieder geval niet!
https://twitter.com/GigiHadidsNews/status/907390120810172417
Bella to the rescue
Of Gigi nou hulp nodig had of niet, in de finale kwam Bella to the rescue. Ze ondersteunde haar oudere zus en zorgde ervoor dat ze niet viel. Ze hielden elkaar tijdens het lopen vast.
Getty Images

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten