Zie hier de fluwelen baseball pet uit de huidige Ivy Park collectie. Precies wat iedereen met een (dikke) bos krullen wil.

Beyonce lanceert accessoire waar vrouwen met krullen heel blij van worden

Beyoncé snapt 't, wederom

© Getty Images

Voor iedereen met een (dikke) bos krullen, voor iedereen met afro-haar; Beyoncé maakt zichzelf wederom geliefd. Alsof we niet al genoeg redenen hadden om van haar te houden, laat B maar weer eens zien dat ze weet wat haar doelgroep wil. Zie hier de fluwelen baseball pet uit de huidige Ivy Park collectie. 

Aardige afro-pet
Een normale pet, denk je op het eerste gezicht. Maar nee; als je goed kijkt, zie je dat de pet geen achterkant heeft. En dus kunnen alle curly vrouwen eens een keer zonder hun haar te pletten of de pet te slopen een pet dragen. 

Girls with curls
Want team curly hair, jullie snappen de strijd. Als je een pet op wilt, kom je meestal van een koude kermis thuis. Welke maat pet je ook op hebt, jouw bos met krullen gaat met geen mogelijkheid door het gat aan de achterkant. Nu wel, met deze halve pet. Een simpele maar briljante oplossing. Toch? 

Hip ding
En met dé kleur en materiaal van deze winter (rood en fluweel), is de pet ook nog eens reuze hip. Ms Knowles heeft het weer goed begrepen. Zo vindt ook Twitter, iedereen is lyrisch.

https://twitter.com/theyoncehub/status/905541625656606720

Topshop
De pet is te koop bij Topshop voor omgerekend ongeveer €22. Een klein dingetje, de pet is hartstikke uitverkocht. Alleen aan de button te zien, is 'ie binnenkort weer beschikbaar. Wil je er een hebben? Dan kun je je e-mailadres in de webshop achterlaten zodat je een seintje krijgt wanneer de cap weer beschikbaar is. 

Speech 
We weten inmiddels dat Beyoncé niet alleen een gouden strot heeft. Naast zingen, heeft ze een hart van goud en komt ze op voor diversiteit van de mens. Over dat hart van goud: deze week gaf de 36-jarige zangeres nog een prachtige speech voor de slachtoffers van orkaan Harvey in Houston

Diversiteit
In de nieuwe campagne voor Ivy Park laat Beyoncé nog maar eens zien dat ze opkomt voor diversiteit. Met gezichten als de 64-jarige danseres Karen Mcdonald, het Zuid-Soedanese model Grace Bol, transgender actrice Laverne Cox en model Ralph Souffrant maakt ze dat maar weer eens duidelijk. Het resultaat is indrukwekkend: 

Van Nederlandse bodem
Beyoncé is overigens niet de enige die een pet voor curly ladies heeft uitgebracht. Het Nederlandse merk Pichichi heeft een soortgelijke pet in de collectie. De Kitty Half Cap is €25 en beschikbaar in verschillende kleuren.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten