Bringing GLAMOUR into your daily life!

Crinkle bikini's en badpakken zijn de hit van deze zomer

Het is de stof die het 'm doet, niet het model


Nog op zoek naar een mooie bikini of badpak voor je zomervakantie? Er is een element wat je misschien mee wilt nemen in je zoektocht. Bikini's en badpakken van crinkle stof zijn hét materiaal van deze zomer. 

90's hit 
Een groot merk die deze bikini's maakt is Hunza G. Het Britse merk gaat al jaren mee en heeft een groot wapenheid op haar naam staan. Julia Roberts draagt in Pretty Woman een mini-jurkje (aka half badpak) van Hunza G, gemaakt van die kenmerkende crinkle stof. Die film stamt dus al uit 1990 hè. 

Zacht en rekbaar
Het materiaal lijkt haast wol. Je kent het wel, zo'n gebreid kinderbakpakje van vroeger. Maar je kunt wel degelijk zwemmen in deze creaties. En iedereen is er zo fan van, omdat het mega zacht en rekbaar is. Geen snijdende randjes in je billen dus. 

Materiaal
Het materiaal is 88% nylon en 12% lycra. In tegenstelling tot ander badgoed mag je het (nadat je 'm uitspoelt met koud water) niet uitwringen en drogen in de volle zon. Iets teerder dan een andere stof dus. Maar dan krijg je wél dit soort coole bikini's en badpakken, die omarmt worden door celebs en influencers. 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten