De H&M designersamenwerking is dit jaar met Moschino en dat ziet er zo uit.

De H&M designersamenwerking is dit jaar met Moschino

En er is al beeld van de eerste items!

Het is inmiddels een vaste prik in de modewereld: de onthulling van de H&M designersamenwerking. Dit keer is het de eer aan Jeremy Scott, de hoofdontwerper van Moschino. We zagen de designer in een live oproep via het Instagram account van Gigi Hadid. Daarin verklapten het model en de designer de nieuwe collab.

Wie is Jeremy?
In 2013 werd Jeremy Scott aangesteld als creative director bij het Italiaanse merk. Hij wist het merk nieuw leven in te blazen met de nu welbekende popenergie.

Humor en speelsheid
Op de eerste foto zien we al een deel van de items uit de H&M-collectie. Over de stijl van de kledingstukken lijkt geen twijfel mogelijk: het kenmerkt de speelsheid en humor die we van het merk gewend zijn.

Fans bereiken
Jeremy Scott ontwierp voor deze samenwerking een collectie voor vrouwen en mannen. Daarnaast legde hij de hand aan veel accessoires. “Ik ben heel enthousiast over Moschino [tv] H&M. Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken,” zegt Jeremy Scott.

Voorgaande jaren
H&M sloeg alweer 14 jaar geleden (!) de handen ineen met Karl Lagerfeld. Ook was het de beurt aan Stella McCartney, waarna Roberto Cavalli, Marni, Maison Martin Margiela, Sonia Rykiel, Balmain, isabel Marant, Alexander Wang, Versace, Lanvin, Matthew Williamson en Comme des Garçons volgden. Vorig jaar was het de eer aan Erdem.

Moschino [tv] H&M is vanaf 8 november online en in geselecteerde H&M-winkels verkrijgbaar.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten