Zit je ook elk jaar trouw voor de buis topmodellen in de meest extravagante lingeriesetjes te bekijken? Om 22.35 uur wordt de Victoria's Secret Fashion Show op Net 5 uitgezonden.

De Victoria's Secret Fashion Show wordt vanavond op Nederlandse televisie uitgezonden

Het grootste lingeriespektakel ter wereld

© Getty Images

Zit je ook elk jaar trouw voor de buis topmodellen in de meest extravagante lingeriesetjes te bekijken? Dan kun je vanavond weer je geluk op. Om 22.35 uur wordt de Victoria's Secret Fashion Show op Net 5 uitgezonden. Het is toch vies weer buiten, genoeg reden om onder een deken te kruipen, een bak popcorn erbij te pakken (jij wel) en te genieten van dé fashionshow van het jaar. 

Shanghai
Op maandag 20 november liepen de bekendste modellen in de mooiste niemendalletjes over de catwalk voor de Victoria's Secret Fashion Show 2017. Dit jaar vond de show in de Chinese stad Shanghai plaats. Niet alleen grote namen als Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes en Adriana Lima liepen mee. Ook Nederlandse modellen waren gestrikt. Romee Strijd en Sanne Vloet liepen wederom mee en voor Roosmarijn de Kok was het de eerste keer. 

Million dollar bra
Zoals elk jaar kunnen we meer dan alleen de meest prachtige lingeriepakjes verwachten. Ook topartiesten (onder wie Harry Styles) geven een optreden, we krijgen een kijkje backstage en de 'multi-million dollar Fantasy Bra' komt voorbij. Dit jaar droeg Lais Ribeiro de beha, ter waarde van €1,7 miljoen.

Geen visum
Een paar dagen voor de show ontstond flink wat commotie. China verleende niet aan alle modellen die het land in wilde een visum. Hierdoor zagen vier uitverkoren modellen hun droom na maanden van voorbereiding aan hun neus voorbij gaan. 

Gigi beledigt China
Verschillende Russische en Oekraïense topmodellen kregen geen visum en ook half-Nederlands model Gigi Hadid moest thuisblijven. Zij zou destijds een video van zichzelf hebben gemaakt waarin ze een boeddha nadeed, iets wat de Chinezen beledigend vonden en reden genoeg om haar het land te weigeren. 

Alvast een klein voorproefje van een paar trotse modellen:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten