Eerst was het een Zara-jas die wereldwijd hordes fans bleek te hebben, nu is er een nieuwe jassenfavoriet neergestreken in modeland: de puffer coat. Deze winter is een puffer jas een lieveling van veel high street winkelketens.

Deze betaalbare winterjas is zo populair dat het een eigen Instagram-account heeft

En hij komt gewoon van deze betaalbare keten

Eerst was het een Zara-jas die wereldwijd hordes fans bleek te hebben, nu is er een nieuwe jassenfavoriet neergestreken in modeland: de puffer coat. Deze winter is een puffer jas een lieveling van veel high street winkelketens en modeminners. Eén puffer jas in het bijzonder blijkt prijkt bovenaan de hitlijsten.

Hij is groen, warm, modisch en betaalbaar. Genoeg redenen voor meisjes wereldwijd om naar Urban Outfitters te gaan om de jas van £76 (omgerekend €89) aan te schaffen. Deze kettingreactie zorgde er al snel voor dat op veel plekken in Europa de jas wordt gespot: in de bieb, op straat, in een koffietentje, in de tram, op het hockeyveld, bij de supermarkt etc. Zo vaak, dat er een Instgaramccount is opgericht als ode aan de jas waar elke dag wel een foto van de jas word geupload: 'That Puffa'.

De jas is onderdeel van het huismerk van Urban Outfitters Light Before Dark, en komt in de kleuren roze, blauw, zwart én khaki groen. Momenteel is de jas online uitverkocht, maar je kunt uiteraard in de winkel een gokje wagen. En de webshop biedt heel (heel!) veel alternatieve puffer jassen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten