Hoe vind je het ultieme kerstcadeau voor je lover? Of voor je beste vriendin? Altijd de opgave van het haar. Nou, je kunt stoppen met zoeken.

Deze duo-kerstrui is het ultieme kerstcadeau voor jou en je vriend(in)

Geen dank

© Andrew Neel via Unsplash

Hoe vind je het ultieme kerstcadeau voor je lover? Of voor je beste vriendin? Altijd de opgave van het jaar. Nou, je kunt stoppen met zoeken. Dit is het meest briljante cadeau voor onder de kerstboom. Maak kennis met de duo-kersttrui. Juist ja, een foute kerstrui niet voor een, maar voor twee personen. 

Give it to me
De trui heeft twee hoofdgaten en twee armgaten. Ze zijn hier en hier te koop. Wij zetten even een paar opties voor je onder elkaar waarom je deze trui cadeau wilt geven (of krijgen). 

Optie 1: Perfect om samen in weg te kwijnen en nooit meer uit te komen. Ook meteen een goede test hoe lang jullie het met elkaar uithouden, terwijl jullie bijna in elkaars aura zitten. Leuke challenge: hoe lang zal het duren voordat de schaar tevoorschijn komt? 

Optie 2(voor de single ladies onder ons): strik je beste vriendin om samen Kerst te vieren in deze trui. Kunnen jullie samen eindeloos keten en ben je meteen gecovered wanneer je tijdens het kerstdiner dat veel te lange gesprek moet voeren met die achter, achter, achteroom. 

Optie 3: doe een spelletjesdag met een Home Alone-marathon en Lord of the Rings-marathon. Vergeet het sjoelen en Twisteren niet. Vooral dat laatste spel wordt grappig in duo-truien. Wedstrijdje wie het eerste valt.  

Optie 4: foute kerstruien party 2.0.

 

Optie 5: Of je houdt 'm gewoon lekker voor jezelf en verstopt jezelf (best een verademing na de zeventiende gang van de avond). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten