Lona Mila, het nog onontdekte modepareltje dat in rap tempo ontdekt wordt door influencers.

Dit is het favoriete nieuwe merk van influencers

Lona Mila, het nog onontdekte modepareltje dat in rap tempo ontdekt wordt door influencers.

Soms duiken er via Instagram van die merken op die je bijblijven. De vrouwen die de kleding dragen, de sfeer van de beelden en een stel items waar je vrolijk van wordt. Een voorbeeld van zo’n label is Lona Mila. Extra leuk fact: het is van Nederlandse bodem is.

'Onontdekt' pareltje
Het is geen geheim meer dat fashionlabels via Instagram veel succes behalen. De kans is groot dat je ooit iets gekocht hebt, omdat je het gezien hebt tijdens één van je scrollsessies. Lona Mila is nog vrij klein, maar wij vermoeden dat dat gegeven niet lang meer het geval is.

Influencer hotlist
Zo ontdekten influencers als Ellen Hoog, Jamie Li, Anna Nooshin, Lizzy van der Ligt en Claartje Rose het merk al. We zien ze genietend in Rome, relaxend in het Amsterdamse park en chic in Ibiza, terwijl ze de key-items ieder op hun eigen manier stylen. 

Van fluwelen pakken tot chille sweaters
Zo zien we comfortabele, maar stijlvolle panterprint broeken, fluwelen pakken met bloemenprint en fijne sweaters en bijpassende (trainings)broeken van stoffen uit Parijs.

Een grote koffer
Die stoffen zoekt oprichter Ilona Braken zorgvuldig uit. Ze begon in 2014 letterlijk met het in elkaar naaien van sjaals, die ze vanuit een grote koffer aan high end winkels verkocht. Een seizoen daarna besloot ze er jasjes bij te produceren. Zo is het merk uitgegeroeid naar een kleine collectie. "Ik val eerst voor stoffen en prints om vervolgens daarbij het juiste item te creëren." 


Mix
Wie een snelle blik werpt op het account, ziet dat je de items zowel met elkaar als afzonderlijk kun dragen. En hoe fijn dat je door te combineren een outfit zowel op je werk, als tijdens een date of een chille avond op de bank kunt dragen? Need we say more?

Verkooppunten
Misschien dat het merk zowel online via Lona Mila als in boetieks in Nederland, Denemarken en België te koop is. Wil je weten of het label in de buurt van jouw stulpje te koop is? Je kunt de ondernemer uit Eindhoven altijd een mail sturen via info@lonamila.com.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten