Wereldwijd doen vrouwen inspiratie op via Pinterest. En met 2,5 miljoen pins is deze jurk toch wel tot de mooiste ter wereld bestempeld.

Dit is wereldwijd de meest gewilde trouwjurk

Met 2,5 miljoen pins op Pinterest

Als we één dag mogen noemen waarop we er op ons allerbest uit willen zien, dan is het toch wel onze trouwdag. En bij de mooiste dag van ons leven hoort uiteraard de perfecte trouwjurk. Maar hoe ziet die jurk eruit? Wereldwijd doen vrouwen inspiratie op via Pinterest. En als het aan deze vrouwen ligt dan is dit toch wel de mooiste jurk. 

Ik wil trouwen, nu!
Met meer dan 2,5 miljoen (!!!) pins op Pinterest is de Boho beach wedding dress de meest gewilde trouwjurk ter wereld. De Hollie-jurk, zoals het model heet, werd in 2013 voor het eerst uitgebracht door het Australische merk Grace Loves Lace. En wij snappen wel waarom de jurk zo populair is: een lange witte jurk met spaghettibandjes, laag uitgesneden rug, kanten onderjurk, zijden overjurk én met een split. 

Perfecte jurk
De vrouw achter de jurk, Megan Ziems, startte haar eigen bruidslabel toen ze er achter kwam dat ze haar perfecte jurk niet kon vinden. Leuk detail: de populaire jurk is vernoemd naar Megans zusje. Minder leuk, maar niet te voorkomen, detail: de jurk is helemaal uitverkocht.

Hollie 2.0
Het merk krijgt elke week nog vijfhonderd aanvragen voor de jurk, dus bedacht Megan een oplossing voor aanstaande bruiden. Hollie 2.0. De Hollie 2.0 is eigenlijk hetzelfde als de originele jurk, maar wordt geleverd met free-flowing zijden chiffon details aan de schouders. Kostenplaatje: €2050 én niet onbelangrijk: nog beschikbaar

Badpak
Deze trouwjurk is overigens niet het enige populaire kledingstuk op het sociale medium. Dit badpak heeft 14.000 pins sinds januari dit jaar. 'Neutra Maillot' van Vitamin A staat het hoogst in de badpakken-ranglijst.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten