Ben jij een fanatieke aanhanger van de Britse grunge laarsjes van Dr. Martens? Dan heeft het label heul goed nieuws voor je. Want het label heeft de handen ineen geslagen met hét designercollectief du moment: Vetements.

Dr. Martens slaat handen ineen met Vetements

Hebben!

© Dr. Martens x Vetements / Getty Images


Ben jij een fanatieke aanhanger van de Britse grunge laarsjes van Dr. Martens? Dan heeft het label heul goed nieuws voor je. Want het merk heeft de handen ineen geslagen met hét designercollectief du moment: Vetements

Punkfavoriet
De klassieke 1490 ten-eye Dr. Martens laars werd in de jaren 70 het favorietje onder de punks. En deze is speciaal voor de samenwerking in een nieuw jasje gestoken. De laarsen hebben een 'gedragen leerlook' gekregen, de veters zitten niet aan de tong maar aan de bovenkant van de laars en de laarzen zijn voorzien met een witte tekst op de hakken 'BORDER LINE'.

Deze tekst refereert volgens het Parijse ontwerperscollectief achter Vetements naar de kloof tussen high fashion en street fashion, en hoe Vetements deze probeert te overbruggen met hun label. De boots hebben een fijne AirWair zool en zijn daardoor lekker comfortabel.

De speciale Dr. Martens x VETEMENTS boots kosten €540 en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Colette in Parijs.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten