Wil je meedoen met de nieuwste bankhangtrend op Instagram? Glamour tipt de zeemeermin-deken van Westwing.

Fijn kerstcadeau voor bankhangende vrienden: een zeemeermin-deken

Extra leuk: je shopt de Instagram-hit met korting

© Westwing

Winter is here, wat betekent dat het tijd is voor onze favoriete bezigheid. Op de bank series kijken met een reep chocolade en een grote mok thee. Gewikkeld in een deken, burrito-style.

Als we kijken naar de laatste trends op Instagram, valt één deken in het bijzonder op: de zeemeermindeken. Laten wij nu nét een fijn exemplaar bij interieurshop Westwing hebben gespot.

Zeemeermin-set
De katoenen Zeemeermin-deken van Westwing is verkrijgbaar in de kleuren donkergroen en lichtgrijs. Val je vaak in slaap op de bank? Daar heeft de interieurwinkel ook rekening mee gehouden. Als je een mermaid plaid koopt, krijg je er een Zeemeermin-slaapmasker bij.

Westwing
Korting
Als je de volledige Ariël look met korting wil, moet je snel zijn. Volgens de website van Westwing krijg je de set tot en met zondag 10 december niet voor € 80, maar voor € 49.

Kerstmis
En ja, je kunt de zeemeermin-set nog vóór Kerstmis in huis hebben. Leuk cadeau voor al je bankhangende familieleden. Of voor jezelf natuurlijk.

Westwing voucher
Laat Glamour nu nét een extra voordelige deal voor je hebben. Bij 11x Glamour ontvang je een interieur-webshop voucher van Westwing.nl ter waarde van €75 cadeau. Kun je naast de Zeemeermin-deken nog een tof interieuritem uitzoeken én 11 maanden het leukste fashionmagazine van Nederland lezen. Noemen wij een win-win. Of een vin-win. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten