Forever 21 komt met een nieuwe, mooie en betaalbare jurkencollectie speciaal voor bruidsmeisjes.

Forever 21 lanceert een collectie speciaal voor bruidsmeisjes

Zomers, schattig én betaalbaar!

Goed nieuws voor brides en bridesmaids to be. Forever 21 komt namelijk met een nieuwe jurkencollectie speciaal voor bruidsmeisjes, genaamd Pretty by Rory. De collectie is niet alleen übercute, maar ook nog eens betaalbaar. Goed voor jou en goed voor je portemonnee. Dat noemen wij een win-winsituatie!

Forever 21

Mix and match
De bruidsmeisjes kunnen gaan voor een identieke look, door allemaal dezelfde jurk uit de collectie te kiezen. Maar ze kunnen ook verschillende jurken binnen de collectie met elkaar matchen. De jurken zijn namelijk zó gemaakt, dat ze heel goed te combineren zijn. Een off-shoulder jurk met een bloemenprint vormt bijvoorbeeld een prima combi met een luchtige jurk in dezelfde kleur met spaghetti-bandjes en een v-hals.
Forever 21

Bloemen en pastel
De collectie zit vol met bloemenprints en pastelkleuren. De jurken zijn luchtig en hebben een zomerse vibe. Rustgevende kleuren en prints worden gecombineerd met classy modellen, and it works! Ideaal voor een trouwerij in de open lucht, maar ook zeker geschikt voor binnen. Daarbij hoeft een jurk uit deze collectie na de bruiloft niet voor altijd in de kast te blijven, maar kun je de jurken heel goed aan naar andere speciale gelegenheden!
Forever 21
Forever 21
Forever 21&Other Stories
Voor bruidsmeisjes is er keus genoeg, want ook &Other Stories lanceert trouwjurken die je ook voor andere speciale gelegenheden kunt dragen. De collectie bestaat uit nieuwe, zomerse jurkjes in frisse kleuren en is bedoeld voor de bruid én het bruidsmeisje. Vloeiende stoffen en zachte kleuren zijn ook bij deze collectie keywords.

Multifunctioneel
Extra fijn is dat de jurken ook prima naar andere speciale gelegenheden gedragen kunnen worden. Ze zijn namelijk ook ideaal voor een feestje, verjaardag, diploma-uitreiking, noem maar op. Dat betekent dat je niet langer een fortuin hoeft uit te geven aan een jurk die je daarna nooit meer kan dragen, yay!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten