Inmiddels zijn we aanbeland in een modetijdperk waarin fanny packs, huge ass sneakers en zelfs Crocs de catwalk halen. Nu heeft Crocs een samenwerking met het Amerikaanse kledingmerk Alife met als resultaat Crocs met ingebouwde sokken.

Hip of horror: Crocs met ingebouwde sokken

Een hekel aan Crocs? Kijk dan vooral niet naar dit exemplaar

Sokken met sandalen worden al eeuwen gezien als de absolute horror. Crocs komen volgens velen op de tweede plek in het lijstje van dingen die echt niet kunnen. Inmiddels zijn we beland in een modetijdperk waarin fanny packs, huge ass sneakers en zelfs Crocs de catwalk halen. Of we het nu willen of niet.

Twee vliegen in een klap
Nadat Balenciaga de platform Crocs leven inblies, heeft Crocs nu een samenwerking met het Amerikaanse kledingmerk Alife. Het resultaat van hun samenwerking: Crocs met sokken. Dragers van Crocs hoeven zich op die manier nooit meer zorgen te maken om bijpassende sokken voor hun doorschijnende stappers. Voor het gemak zitten die er gewoon in vastgenaaid. Ook het 'koude enkels-probleem' is hiermee opgelost. 

Don’t care about your opinion
Hiermee bewijst Alife dat het merk zich niets aantrekt van de mening rondom sokken in sandalen én Crocs. Goed voor de fashionreputatie van Crocs en fijn voor iedereen die sokken in sandalen wil dragen zonder daar op afgewezen te worden.
Hier scoor je ze
Ben je ervan overtuigd dat deze Crocs de opvolger van de ‘lelijke sneaker’ is? Deze witte Crocs met rood, wit, blauwe sokken zijn vanaf vandaag te scoren op de website van Alife voor (het luttele bedrag van) €120. Mocht je dus willen toegeven aan deze nieuwe vorm van fashion dan moet je flink in de buidel tasten voor een paar rubbere schoenen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten