De iconische Peekaboo-tas van Fendi bestaat tien jaar en dat is reden voor een nieuwe campagne. Met niemand minder dan Kim Kardashian, moeder Kris Jenner en dochter North West in de hoofdrol.

Kris, Kim en North samen te zien in Fendi’s ‘Me and My Peekaboo’- campagne

Drie generaties Kardashians en een tas

Het is feest bij designerbrand Fendi. De iconische Peekaboo-tas van het merk bestaat dit jaar tien jaar en dat is reden voor een nieuwe campagne. Een hele bijzondere in dit geval. Met niemand minder dan Kim Kardashian, moeder Kris Jenner en dochter North West in de hoofdrol.

Eerste keer
Niet alleen is dit bijzonder voor Fendi, het is ook een primeur voor de familie Kardashian. Het is de eerste keer dat North (5) een rol heeft in een modecampagne. 

Drie generaties
In de campagnevideo zien we drie generaties Kardashians. Kim draagt de Peekaboo-tas tijdens een wandeling met haar dochter in het gras. 

Zelfde idee, andere familie
Het idee van deze #MeAndMyPeekaboo-campagne is hetzelfde als die van tien jaar geleden. Toen was de ontwerper van deze iconische tas, Silvia Fendi, met haar dochters Delfina en Leonetta te zien. 

Bijdrage van papa
De video is opgenomen in Los Angeles en draait om de speciale band tussen Kris, Kim en North. Ook de vader van North heeft een bijdrage geleverd aan de campagne. De muziek in de video is van papa Kanye West

Peekaboo-tas
Wil jij zelf de Peekaboo-bag of een van de andere producten van Fendi scoren als je portemonnee het toelaat? Deze week opent de eerste Fendi boutique in Nederland aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat (beter bekend als de P.C.) 71 in Amsterdam. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten