Tijdens de Victoria's Secret Fashion Show 2017 viel het Chinese model Ming Xi op de catwalk. Maar ze herstelde zichzelf bewonderenswaardig.

Ming Xi valt op de catwalk van Victoria's Secret, maar lost het professioneel op

Mede VS-model Gizele Oliveira helpt haar op

© Getty Images

Vandaag lees je bij Glamour álles over de Victoria’s Secret Fashion Show 2017. Eerder waren de vier artiesten al bekend, en daarna showden we alle looks van de VS-modellen.

Tijdens de show die vandaag in Shanghai plaatsvond, viel één model op de catwalk. Het Chinese model Ming Xi, dat een witte, doorzichtige cape droeg, viel tijdens haar loopje op haar knieën.

En door
Gelukkig kwam mede VS-model Gizele Oliveira to the rescue. Ze hielp Xi met opstaan en hield de sfeer met een vriendelijke lach luchtig. Toen haar collega-model doorliep om haar outfit verder te showen, moedigde Oliveira haar blij aan. Bekijk de twee modellen op de website van de Amerikaanse Elle.

Twee shows
De kans is groot dat je het vallen en opstaan van Ming Xi niet op de buis ziet. De modellen lopen de VS-show twee keer. De makers van het programma zullen dus de andere beelden gebruiken.

Getty Images
Op televisie
Wil je de Victoria’s Secret Fashion Show 2017 helemaal zien? Dat kan, want de opname is in de nacht van 28 november op 29 november (samen met Amerika) om 04:00 op Net5. Maar je hoeft niet per se vroeg op te staan, want de show wordt weer uitgezonden op 29 november om 22:30.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten