Miranda Kerr posts voor het eerst foto's van haar prachtige, klassieke bruidsjurk van Dior op Instagram.

Miranda Kerr deelt voor het eerst foto's van haar bruidsjurk

Ze straalt in een prachtige, klassieke jurk van Dior

© Getty Images

Afgelopen mei stapte model Miranda Kerr in het huwelijksbootje met niemand minder dan Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat.

In de achtertuin van hun huis in Californië gaven de lovebirds elkaar onder toezicht oog van een bescheiden gezelschap het ja-woord. Het stel heeft zoveel mogelijk moeite gedaan om de bruiloft privé te houden zonder pers. De foto’s van de bruiloft waren daarom nog niet openbaar, tot nu. Dat meldt Vogue

Dior
Vandaag showde de voormalige Victoria’s Secret Angel op haar Instagramaccount voor het eerst haar bruidsjurk aan de buitenwereld. Wat ziet ze er prachtig uit! De jurk is van Dior en werd ontworpen door Maria Grazia Chiuri, die sinds een jaar de artistic director van het Franse modehuis is. Miranda sprak met Vogue over haar jurk en haar inspiratiebronnen.

Grace Kelly
De satijnen jurk heeft lange mouwen, een hoge hals, een wijde rok en is versierd met een patroon van meiklokjes. Als finishing touch draagt Miranda een headpiece van Stephen Jones. De bruidslook is geïnspireerd op het bekende stijlicoon Grace Kelly. Miranda bewondert niet alleen de looks van Grace, maar ook van Audrey Hepburn en haar eigen grootmoeder. Ze beschrijft deze klassieke stijl als ‘moeiteloos chic’.

Prinsessenjurk
Op de foto’s straalt het pasgetrouwde stel in een sprookjesachtige omgeving. Een jaloersmakend mooie (prinsessen)jurk, een sprookjesachtige setting en een knappe man (met miljarden op z'n bankrekening): een droombruiloft dus.

 
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten