Breda, Leiden en Groningen zijn vanaf 7 december een Pull & Bear, Bershka en Stradivarius rijker.

Nederland is een Pull & Bear, Bershka én Stradivarius rijker

En, welke winkel komt er bij jou in de buurt?


Heb je een dag shoppen op de planning staan? Dan wil je wellicht even langs Breda, Leiden of Groningen. Vandaag openen er in Nederland maar liefst drie winkels van populaire merken. De steden zijn een Pull & Bear, Bershka en Stradivarius rijker.

Pull & Bear in Breda
Het jonge modemerk heeft vanaf 7 december een nieuwe locatie in het winkelcentrum Barones in Breda. De ruimte heeft twee verdiepingen en is in totaal 850 vierkante meter groot. Bij een nieuwe winkel hoort een nieuw concept. Pull & Bear’s nieuwe winkelconcept is geïnspireerd door de Californische stad, Palm Springs.

Bershka in Leiden
Bershka opent vandaag de 19e winkel in Nederland, inclusief een nieuw imago. Met STAGE haalde Bershka inspiratie uit muziek, concerten en de backstage. In de nieuwe winkel in Leiden zijn niet de gehele collecties uitgestald, maar worden alleen de kernstukken getoond.

Stradivarius in Groningen
Je kunt kledingstukken en accessoires van het jonge modeconcept Stradivarius vanaf vandaag shoppen op de Herestraat in Groningen. De romantische collecties en denim kleding staan uitgestald over meer dan 1500 vierkante meter.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten