Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. Dat begrijpt H&M, en dus introduceren ze de trenchcoat voor je hond.

Nieuw in het assortiment: H&M verkoopt trenchcoat voor je hond

En dat voor een H&M-prijs

© Leonides Ruvalcabar via Unsplash

Fesjun voor je furry friend. Hennes & Mauritz heeft begrepen dat trends tegenwoordig niet alleen meer voor de mens zijn weggelegd. Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. En dus komt de Zweedse modeketen met een kledingstuk voor je hond (of uit de kluiten gewassen kat). 

Trotseer de regen
Dus: heb jij een trouwe viervoeter aan je zijde, dan is het de hoogste tijd om ook hem (of haar) in het nieuw te steken. Is overigens geen overbodige luxe, nu de herfst in aantocht is. Komt goed van pas voor het geval je hond zo'n diva is die met regen ineens geen poot meer vooruit wil zetten. Of het leuk vindt om zich pal naast jou uit te schudden. 

Op chic
De hondentrenchcoat is beige van kleur, heeft een gesp om de buik zodat de boel niet alle kanten opglijdt na de eerste sprint in het bos, en heeft een zachte stof aan de binnenkant. Inclusief Brits kraagje, om het af te maken. Prijs: €14,99. Aanschouw

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten