Met de nieuwste Swatch X You collectie kun je zelf je horloge ontwerpen en de look van jouw horloge bepalen.

Ontwerp nu je eigen horloge met de nieuwe Swatch X You collectie

En win het door Glamour ontworpen horloge ter waarde van €84.

Heb je altijd al eens een horloge willen ontwerpen? Dan is dit jouw lucky day! Met de nieuwste Swatch X You collectie kun je zelf de look van jouw horloge bepalen. Aan de hand van een uitgebreide selectie aan horlogekasten, bandjes, loopjes en pinnetjes stel je online of in de winkels van Swatch je eigen horloge samen.

Hoe het werkt
Hoe het werkt? Simpel: Allereerst kies je tussen twee maten: de Gent of de New Gent. Daarna kies je een horlogekast en materialen voor je horlogeband. En tot slot kies je voor een persoonlijke finishing touch met een extra pin of loop. Dit kan onder andere een diamantje of zilveren bloem zijn. Ook Glamour stelde haar eigen horloge samen en jij maakt nu kans om deze te winnen. 

Swatch X You
Via de Swatch Online Store kun je via de speciale Swatch X You configuratie tool makkelijk je eigen horloge samenstellen. Daarnaast zijn de horloges ook verkrijgbaar bij de Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, Bijenkorf Den Haag, Eindhoven en Utrecht, Juwelier van Baal in Naarden, Coco Bijoux in Dongen en Juwelier Nipshagen in Amersfoort. De Swatch X You collectie is verkrijgbaar vanaf €55.

Het Glamour Swatch X You horloge t.w.v. €84 winnen? 
Vul voor 31 januari het onderstaande winformulier in en maak kans op een Swatch X You horloge ter waarde van €84, ontworpen door Glamour. Succes!

Je gegevens

Geslacht *

Adres
Geboortedatum

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten