De nieuwe collectie van schoenenmerk Clarks is er! Blogger Alex Stedman laat ons haar favorieten Hidi Haze, Zyris Vienna en Kelda Nights zien.

Dankzij blogger Alex Stedman wil je nú gaan shoe-shoppen

Van sneakers tot enkellaarsjes

Goed nieuws: de nieuwe collectie van Clarks​ is er! En dat is best een heugelijk feit. Want hoewel het verleidelijk kan zijn om mee te gaan in de allerlaatste trends, zijn een paar tijdloze schoenen die je gemakkelijk met iedere outfit kan combineren een echte musthave.

En als iemand die goed kan maken, dan is het Clarks​ wel. Denk maar aan de iconische Clarks Desert Boot​. Wie heeft ze nog niet gedragen? Om de nieuwe collectie te vieren, mocht de Londense modeblogger Alex Stedman​ van The Frugality​ alvast haar drie ultieme favorieten uitzoeken. En daar worden wij heel erg hebberig van. Kijk mee!

Nude sneakers
Ben je ook een beetje moe van witte sneakers? Alex kiest voor verrassende halfhoge leren sneakers, uitgevoerd in een nude-kleur. En dat ze minstens zo gemakkelijk te combineren zijn als je oude vertrouwde witte sneakers, bewijst Alex door de Hidi Haze​ drie keer anders te stylen.

Brogues
Wie heeft opgelet weet dat het de perfecte schoen is om eindeloos te combineren: de brogue. Die mag dan ook niet in het rijtje ontbreken. Alex draagt de Zyris Vienna van Clarks​ dan ook met gemak onder een zwierig zomerjurkje, chique rok en een casual outfit.

Panterprint boots
En last, but not least de Kelda Nights: halfhoge enkellaarsjes uitgevoerd in panterprint. En wie dacht dat deze print niet gemakkelijk te combineren is, heeft het mis. Het is zo’n klassieker die je zelfs met andere prints, zoals een gestreepte top, super mooi kunt combineren.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten