De eerste collectie van Heidi Klum voor Lidl was een groot succes. Genoeg reden voor beide partijen om nog een collectie uit te brengen.

Vanaf vandaag is de nieuwe collectie van Heidi Klum voor Lidl verkrijgbaar

Glitters, velvet, glitter, velvet

Half september kwam de eerste collectie uit van Heidi Klum voor Lidl. Een collectie die vooral in het teken stond van luipaard. Dat bleek een grote hit, aangezien de 85-delige kleding-, tassen- en schoenencollectie als warme broodjes over de toonbank vlogen. Genoeg reden voor het Duitse model en de supermarktketen om de succesvolle samenwerking voort te zetten. 

Kopen, kopen
In oktober liet Lidl via een persbericht weten dat er een tweede collectie met het 41-jarige topmodel wordt uitgebracht, met de naam: Let's Celebrate. De collectie is vanaf 4 december verkrijgbaar. Vanaf dan ligt de 70-delige collectie in 400 Lidl-filialen en is alles online verkrijgbaar. 

Feest in de tent
Het gaat om een feestcollectie (lees: satijn, fluweel, faux fur) die net als de huidige collectie bestaat uit kleding, schoenen en accessoires. De highlights van de collectie: een winterjas van imitatiebont, een velours blazer in middernachtblauw en paillettenjurkjes in verschillende kleuren. 

En zoals we van Lidl gewend zijn, zit er een fijn prijsje aan alle items. De minimumprijs is €9,99 en het duurste artikel kost €39,99. Zie hier een paar items uit de collectie:

Luipaard
Mocht je de huidige Heidi-collectie nu even helemaal gemist hebben, dan praten we je even bij over het luipaardfestijn. De zogenoemde Esmara by Heidi Klum-collectie viel zo in de smaak dat de leren bikerjasjes (zie onderstaande foto) zelfs voor drie keer de originele prijs op Marktplaats werden verkocht. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten