Maak je ook altijd de fout om je schoenen niet goed in te lopen? We get it, inlopen is vervelend. Gelukkig heeft Glamour UK een paar handige hacks waardoor je je nieuwe schoenen wel meteen aan kunt trekken.

Vergeet inlopen: met deze hack kun je je nieuwe schoenen meteen aan

Finally: geen pijn meer!


De grootste leugen die een vrouw zichzelf vertelt: “Nee joh, ik hoef die nieuwe schoenen niet in te lopen. Ik houd het toch wel een paar uur vol.” Ha! Drie blaren, twee pijnlijke voeten en een rothumeur later piepen we wel anders.

Tja, geduld is een schone zaak. We weten verdomd goed dat we nieuwe schoenen eerst moeten inlopen. Maar die twee woorden en negen letters – DUURT LANG – houden ons toch altijd tegen. Wie heeft er nu zin om de schoenen eerst wekenlang thuis te dragen, waar niemand ze kan bewonderen? Gelukkig voor ons heeft de Britse Glamour twee handige hacks waardoor je je schoenen veel sneller aan kunt trekken.

Heat it
Men neme het nieuwe schoeisel, een paar dikke sokken en een föhn. Trek de sokken en de schoenen aan en verwarm je schoenen met de föhn. Zorg ervoor dat je de hitte gelijkmatig verdeelt over de stof, maar dat de schoen niet te warm wordt. Door de hitte wordt het materiaal soepeler en wijden de sokken de schoenen verder uit.

Cool down
Wist je misschien nog niet, maar niet alleen een hoge temperatuur wijdt stof uit. Een extreem lage temperatuur heeft hetzelfde effect. Werkt hitte niet (genoeg)? Dan kun je dit eens proberen. Vul je schoenen met zakken uit de vriezer (gevuld met water of etenswaren, dat maakt verder niet uit) en stop je schoenen vervolgens zelf in de vriezer. Laat ze hier een nachtje in staan, en ontdooi ze vervolgens op kamertemperatuur. 

Kun je die nieuwe schoenen mooi meteen aan naar dat feestje vanavond.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten