De nieuwe collectie RE:CYCLE van Viktor & Rolf is speciaal ontworpen voor Zalando en staat in het teken van duurzaamheid.

Victor & Rolf ontwerpen een duurzame collectie voor Zalando

De prijzen liggen tussen € 50 en € 250

Heb je altijd al een designeroutfit van Viktor & Rolf willen dragen? Dat wordt vanaf februari een stuk makkelijker én goedkoper. Het Nederlandse ontwerpersduo gaat de samenwerking aan met de webshop Zalando. Het resultaat: een duurzame collectie van zeventien kledingstukken.

Duurzaam
De collectie heet RE:CYCLE en is gemaakt van – je raadt het al – gerecycled materiaal. RE:CYCLE hoort bij het project van Zalando om aandacht te vestigen op duurzaamheid van kleding.

Prijzen
De kleding is speciaal ontworpen voor Zalando, wat de prijzen lager maakt dan normaal het geval is bij Viktor & Rolf-kleding. Je koopt de designeritems vanaf 1 februari op de webshop voor bedragen tussen de € 50 en € 250. Bekijk hieronder enkele kledingstukken uit de collectie:
Viktor & Rolf for Zalando RE:CYLE, fotografie: Marijke Aerden
Viktor & Rolf for Zalando RE:CYLE, fotografie: Marijke Aerden
Viktor & Rolf for Zalando RE:CYLE, fotografie: Marijke Aerden
Viktor & Rolf for Zalando RE:CYLE, fotografie: Marijke Aerden
Model
Viktor & Rolf strikken het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele als gezicht van de nieuwe collectie. Harpers Bazaar sprak Odiele over haar samenwerking met Viktor Horsting en Rolf Snoeren:

“Viktor & Rolf denken altijd out of the box. Deze collectie is zo innovatief. Dit is waar mode, wat mij betreft, naartoe zou moeten gaan in de toekomst. Als ik iets van hen draag, voel ik me een soort kunstwerk. Hun werk is heel erg avant-garde.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten