In aflevering 7 interviewt Stephanie een van de grootste streetstyle-sterren van nu: Veronika Heilbrunner. Ze is styliste en medeoprichter van Hey-Woman.com, waarvoor ze de wereld over vliegt om verslag te doen van modeshows.

Video: Zo ziet de hotelkamer van een streetstyle-ster eruit

Glamour's Stephanie kijkt in de hotelkamer van Veronika Heilbrunner

Benieuwd hoe het leven van een modejournalist er écht uitziet? Glamour’s fashion features editor Stephanie Broek (a.k.a. Miss G) neemt je in de videoserie ‘Hi Fashion’ overal mee naartoe. Van interviews met ontwerpers, bloggers en modellen tot internationale shows.

In aflevering 7 die je hier bekijkt, interviewt Stephanie een van de grootste streetstyle-sterren van nu: Veronika Heilbrunner. Ze is styliste en medeoprichter van Hey-Woman.com, waarvoor ze de wereld over vliegt om verslag te doen van modeshows. Samen met haar vriend Justin O’Shea – die ook al zo extreem stijlvol is – is de langbenige blondine een van de meest gefotografeerde showgasten. Bekijk de nieuwste aflevering hier.

OMG-momenten
Tijdens de Fashion Weeks krijgt Veronika de eer om catwalkstukken te dragen van modehuizen als Chloé, Gucci en Valentino. Stephanie mag de one-of-a-kind jurken van dichtbij bekijken, wat de nodige OMG’s en ohhhhhh-momenten oplevert.

Tussendoor omkleden
Ook vertelt Veronika tot in detail hoe het eraan toegaat tijdens de modeweken. Ze beantwoordt vragen als: wat neem je zelf mee en wat sturen merken je toe? Hoe doe je dat, tussendoor omkleden? En reist er een visagist mee of doe je je haar en make-up zelf?

Meer Hi Fashion
Alle afleveringen van Hi Fashion bekijk je op Makerschannel.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten