Zonder foute kersttrui kom je de decembermaand niet door. Daar speelt Aldi goed op in. Ze verkopen niet alleen een kersttrui voor jou, maar ook voor je huisdier.

Wil je hebben: Aldi verkoopt foute kersttrui voor het hele gezin (inclusief huisdier!)

Hoe leuk is dat?

De decembermaand is vandaag van start gegaan. En zonder foute kersttrui, of Famjam (de nieuwe foute kersttrui), kom je deze feestmaand natuurlijk niet door. Want zonder kersttrui hoor je er eigenlijk niet helemaal bij. Daar speelt Aldi goed op in. Ze verkopen niet alleen een kersttrui voor jou, maar ook voor je huisdier. 

Leuke selfie-taferelen
Dankzij de Duitse budgetsupermarkt kun je niet alleen jezelf blij maken met een foute kersttrui, maar ook je vader, moeder, zus, broer, neefje, nichtje EN hond. Of kat (moet 'ie wel genoeg kliekjes van het kerstdiner krijgen). Of ander huisdier. Ofwel: een matchende kersttrui voor volwassenen, kinderen en huisdieren. 

En zo gaat de kerstfoto er dan ongeveer uitzien: 

Koopje
Zoals we van de supermarktketen gewend zijn, hoef je niet maanden te sparen om in het bezit te zijn van de trui. De trui voor volwassenen kost je €9, voor kinderen €6,75 en voor je huisdier €4,50. En ze hebben de truien ook nog in verschillende kleuren, teksten en patronen. Dat wordt dus groots inslaan voor onder de kerstboom. 

Online shoppen
Er is alleen een klein addertje (je voelt 'm al aankomen). "Helaas zijn de kersttruien (nog) niet te koop in de Nederlandse filialen", vertelt een woordvoerder van Aldi aan Editie NL. Maar de webshop van de supermarkt biedt hoop. Je kunt de truien online bestellen. Moet je wel snel zijn, een deel is al uitverkocht. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten