Om te vieren dat het november-issue van Glamour dit jaar 100% door vrouwen werd gemaakt, mocht hoofdredacteur Anke haar eigen meisjesdroom waarmaken bij Hudson’s Bay.

Wil je zien: Glamour’s hoofdredacteur Anke runt voor een dag warenhuis Hudson’s Bay

En dat levert zelfs een emo momentje op

Om te vieren dat het november-issue van Glamour dit jaar 100% door vrouwen werd gemaakt, mocht hoofdredacteur Anke haar eigen droom waarmaken bij Hudson’s Bay. Als jong meisje fantaseerde ze er al over om een eigen warenhuis te runnen. En die langgekoesterde droom kwam onlangs uit. Bekijk de video hieronder.

Big Boss Day
Tijdens de Big Boss Day op 26 oktober mocht Anke een dag lang het warenhuis Hudson’s Bay in Amsterdam runnen. In de video zie je hoe Anke die vier (!) verschillende panden runt, goodiebags uitdeelt en samen met haar nicht Cornalie en Glamour's Nina gaat shoppen. 

Op de beauty afdeling test ze make-up en ze gaat voor het eerst in haar leven op inkoopafspraak. 

Hudson’s Bay
Kleding, schoenen, tassen, lingerie, beauty, sieraden, horloges, kinderkleding, alles voor je interieur en leuke gifts voor Sinterklaas en Kerst: je vindt het allemaal bij warenhuis Hudson’s Bay in Nederland.

Naast premium brands als Just Female, Love Stories, Anecdote, Rika Studios, Urban Decay, Opening Ceremony, The Kooples, Atelier de L’Armée, Karl Lagerfeld en Hay, zijn ook iconische vintagetassen van LXR & Co en het werk van verschillende jonge ontwerpers te koop in de warenhuizen van Hudson’s Bay. 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten