Zoe Karssen houdt een VIP-avond op donderdagavond 30 november voor genodigden.

Win! Een unieke VIP Night uitnodiging voor de sample sale van Zoe Karssen

Een geliefd merk van onder anderen Beyoncé, Chloë Grace Moretz, Cara Delevingne, Sienna Miller en Rihanna


Zie jij het wel zitten om jezelf dezelfde look aan te meten als sterren als Beyoncé, Chloë Grace Moretz, Cara Delevingne en Rihanna? Daar is geen gigantisch prijskaartje of trip naar het buitenland meer voor nodig.

Zoe Karssen
Het Nederlandse merk Zoe Karssen is uitgegroeid tot één van de bekendste merken in Amsterdam en lieveling onder A-listers. Naast de vier collecties per jaar, bestaat er ook een Zoe parfum en Zoe Publication én hebben ze een eigen brandstore in de Amsterdamse Negen Straatjes. 

Sample sale
Nieuwsgierig geworden naar het merk? Lucky you! Het is weer tijd voor de jaarlijkse sample sale op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december aan de Looiersgracht 60 in Amsterdam.

Vrijdag 1 december: 12:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 2 december: 10:00 tot 15:00 uur

Win een VIP Night ticket
Je kunt je wel voorstellen: dat wordt duwen en trekken. Maar dit jaar kan dat voor jou anders zijn. Naast de twee algemene dagen, houdt Zoe Karssen ook een VIP-avond op donderdagavond 30 november voor genodigden.

Onder deze genodigden zijn niet alleen de vrienden van Zoe Karssen en bn'ers, maar als lezeres van Glamour heb jij exclusief de kans om als één van de eersten (+ een vriendin) naar de sample sale te komen. Zo kun je onder het genot van een drankje en fijne muziek de collectie scoren én krijgen de eerste 50 Glamour-lezeressen een fijne goodiebag mee naar huis.

Hoe?
Vul je gegevens in via onderstaand formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op met de lucky few!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom dit event? Je leest het via de eventpagina van de Zoe Karssen sample sale op Facebook. 
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten