Bij de Spaanse modegigant ZARA scoor je de beste vondsten en trendy hoogstandjes, maar het pasleed en wachtrijleed is nogal een dobber. Begin dit jaar kondigde de keten aan met veranderingen te komen.

Zara komt vanaf vandaag met zelfscankassa's

En meer nieuwe snufjes

Bij de Spaanse modegigant ZARA scoor je de beste vondsten en trendy hoogstandjes, maar het pasleed en wachtrijleed is nogal een zware dobber. Begin dit jaar kondigde de keten aan met veranderingen te komen. 

Zelfscan
En die veranderingen zijn heel recent ingevoerd. Want de keten heeft ein-de-lijk de allereerste zelfscankassa's (bekend van de grote Albert Heijns) gelanceerd in Groot-Brittanië. Daarnaast komt ZARA met touch screens in de paskamers; waardoor je andere maten kunt opvragen en niet halfnaakt (langs een goedgevulde rij aan toeschouwers) je hokje uit hoeft te trippelen. 

Slimme kassa
De Vogue UK medewerkers mochten een kijkje nemen in de vernieuwde ZARA store. En waren ethousiast; de zelfscanner werkt doodsimpel (en lijkt op de app), je hoeft je items niet eens te scannen. De kassa herkent de items die jij bij je hebt en in 'het mandje' legt, dus je hoeft niet bang te zijn dat je bepaalde items vergeet of teveel items scant. 

Nu de UK de Spaanse snufjes al in huis heeft, zal het toch niet meer zo heel lang gaan duren voordat ook wij verlost zijn van de ellenlange rijen bij de ZARA. Wanneer de snufjes precies voet aan Nederlandse bodem zullen zetten is nog niet duidelijk.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten