Een Ballorig-speelparadijs voor volwassenen

Binnenkijken in de gloednieuwe Christian Louboutin boetiek in Amsterdam

Is het een circus? Een beetje. Is het een speelparadijs voor volwassenen? Zeker. Is het de nieuwe Christian Louboutin boetiek in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam? Hell yeah

Ballorig
De boetiek is zo kleurrijk, over de top, extra, theatraal en speels dat hij niet te missen is als je door de P.C loopt. Een Ballorig-speelparadijs voor volwassenen dus. 

Als je nu denkt: overdrijven is ook een vak, of: pics or it didn't happen, rustig: de foto's vind je hieronder in de gallery.

Feest
De winkel is van buiten kanariegeel met rood, inclusief feestelijke uitspattingen in alle kleuren van de regenboog die boven het Louboutin logo uitsteken. 

Binnen gaat het feest gestaag door. Wat dacht je van een reuzenrad-schoenenkast, schommels, fluwelen theatergordijnen, circustenten en die kleuren, die kleuren, daar kan menig Instagram-feed van een influencer nog een puntje aan zuigen. Zachtroze, babyblauw, felgroen, kanariegeel, om een paar voorbeelden te noemen. Het opvallende design is het idee van interieurarchitect Laura González. 

Sparen maar
De winkel, die sinds eind mei open is, is uiteraard niet alleen een lust voor het oog, ook een domper voor de portemonnee: je vindt er veel schoenen en tassen én je kunt je man prima meenemen: je zet hem gewoon af bij de mannenafdeling voor schoenen en tassen. 

Dan is het nu tijd om je te verlekkeren aan de beelden. Komen ze.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten