Nadat de eerste twee kledingcollecties van Lidl en Heidi Klum een razend succes bleken te zijn, werken de twee weer samen voor een derde collectie. #Letsdenim verschijnt 5 maart in de Lidl-filialen en online.

Heidi Klum en Lidl lanceren samen een derde kledingcollectie

© Lidl

Duits fotomodel Heidi Klum en supermarktketen Lidl brachten in 2017 twee keer een kledingcollectie uit die allebei een razend succes bleken te zijn. Meer dan genoeg reden om nog een samenwerking aan te gaan.

Denim
Op 5 maart lanceert Lidl de derde ‘Esmara by Heidi Klum’-collectie. De naam #Letsdenim maakt al duidelijk wat we van de collectie kunnen verwachten. Via een persbericht laat de supermarkt weten dat het gaat om ‘een veelzijdige denimcollectie tegen typische Lidl-prijzen.’

Zonnig en fun
De collectie bevat vooral jeans klassiekers, die geïnspireerd zijn op Los Angeles: “De denimcollectie bestaat uit zonnige, ongecompliceerde en stralende items, evenals de Californische steden Malibu, Venice en Hollywood.”

Te koop
De collectie is vanaf maandag 5 maart zowel in alle Lidl-filialen, als online te vinden. Niet alleen leuk nieuws voor volwassen vrouwen, maar ook voor meisjes. Dit keer bevat de collectie ook kinderkleding.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de damescollectie? Bekijk enkele items alvast hieronder:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten