Beyoncé brengt merchandise voor de feestdagen uit. Bekijk de beelden van de collectie.

Van kleding tot iPhonecase: Beyoncé brengt een collectie uit voor de feestdagen


Nog op zoek naar de perfecte kersttrui? Queen Bey’s got you. Beyoncé lanceerde gisteren feestelijke merchandise. De collectie bevat kerstgerelateerde kleding én spullen, inclusief een kick-ass touch, zoals we die van de zangeres gewend zijn.

Kleding
Dat betekent dat je de jaarlijkse kerstfilmmarathon op de bank in een Yoncé Adult Onesie kunt doorbrengen. En dat je op je werk kunt verschijnen in een Have A Thicc Holiday of een Sis The Season-trui. 's Avonds nog even de stad in? We love de Yoncé Crop Tops uit de collectie.

Kerstspullen
Zelfs je kerstboom is als het aan Bey ligt on fleek. De collectie bevat verschillende kerstballen, zoals de Slay Bells of de Holidayoncé. Én je telefoon mag niet ontbreken. iPhonegebruikers hebben geluk, want de zangeres biedt een Slay Bells én Shinin’ iPhone Case aan.

Best Revenge
Eerlijk, wat we nog het meeste waarderen van de merchandise? Het inpakpapier. Met een klassieke kerstlook in het dennenboomgroen of kerstmanrood staan de woorden ‘Best Revenge Is Your Wrapping Paper’ geschreven. Héérlijk.

Uitleg
Kleine uitleg als je niet alle Beyoncéliedjes achterstevoren kunt opdreunen. Met ‘Shinin’ verwijst ze naar de single Shining, die ze met manlief Jay-Z en Dj Khaled uitbracht. En hoewel Bey ‘slay’ ondertussen als lijfspreuk heeft ontwikkeld, gebruikt ze ‘I slay’ vooral in haar lied Formation.

Uit deze hit komt ook de uitspraak 'Always stay gracious, best revenge is your paper’. Met ‘paper’ doelt de zangeres op geld en succes. Maar ‘inpakpapier’ is natuurlijk ook een mooie invulling.

Stukken uit de collectie
Bekijk hieronder een aantal items uit de collectie. Bestellen kan via de website van Beyoncé.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten