Win! Een Cluse-horloge én armband voor jou en drie vriendinnen.

Win! Een Cluse-horloge én armband voor jou en drie vriendinnen

Grote kans dat jij de horloges van Cluse voorbij hebt zien komen op je Instagram-feed. Maar vanaf nu kun je ze in real life bewonderen op de winkelvloer in Den Haag en Utrecht.

Wereld van Cluse
Een tripje naar de Bijenkorf in deze steden is zeker de moeite waard. Het horlogemerk werkt namelijk niet met standaard displays zoals we die van de meeste merken kennen. Cluse kiest ervoor om de nieuwe sieraden- en horlogelijn te presenteren met materialen als glas, messing en marmer in de kleuren roze, wit en goud. Zo word jij in stijl ondergedompeld in de wereld van Cluse.

Fotoset
Maar er is meer dan de stijlvolle display. Het merk bootst ook een fotoset na. Zo kun je foto's maken in de stijl van de campagne met influencer Negin Mirsalehi, die een designsamenwerking met Cluse heeft.

Welke items?
In de shop bewonder je die fonkelnieuwe samenwerking met influencer Negin Mirsalehi. De Nederlandse heeft een Instagram fanbase van ruim 4,4 miljoen mensen. Daarnaast scoor je er uiteraard de F/W collectie en de Cluse armbanden, die vanaf dit seizoen beschikbaar zijn.

Win!
Cluse geeft ook cadeaus weg tijdens de feestdagen. Maak een GIFje in de booth en upload deze direct op je social media-kanalen. Het horlogemerk verrast some lucky few met een Cluse horloge én armbandset voor drie vriendinnen.

Kerstdroom
Tot slot kan je wens letterlijk in vervulling gaan bij Cluse. Zo kun jij je kerstwens opschrijven. Eén van de wensen wordt in 2018 in vervulling gebracht door het horlogemerk.

Interesse
Zorg evoor dat jij er snel bij bent. De boetiek van Cluse is er tijdelijk van 7 tot en met 10 december in Den Haag en in Utrecht van 14 tot en met 17 december.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten