Een spijkerbroek die iedereen past, dat is natuurlijk een grote droom... én illusie. But we've got news for you. Inmiddels bestaat die dus wel!

Geloof het of niet: deze 'one size fits all' jeans past écht iedereen

Een spijkerbroek die iedereen past, dat is natuurlijk een grote droom... én illusie. We hebben allemaal The Sisterhood of the Traveling Pants gezien en willen dit uiteraard allemaal in realiteit brengen. Maar 20 passessies met je vriendinnen later, kom je toch echt tot de treurige conclusie dat er geen geluks-spijkerbroek bestaat die jullie allemaal passen. But we've got news for you. Inmiddels bestaat die dus wel! Amen! 

Hoe dan?
Boldly
, het feministische platform van BuzzFeed, neemt de proef op de som. Een editor vond per toeval een one size fits all jeans op het internet en stelde zichzelf de twijfelachtige vraag 'dit past toch niet iedereen?!' Met hetzelfde sceptische gevoel neemt ze de proef op de som en laat ze haar collega's de broek passen. En je gelooft het niet: alle vrouwen, verschillend in vorm en maat, passen de jeans! 

Out of stock
'Waar kopen we deze jeans?', is uiteraard de eerstvolgende vraag die in je opkomt. Snappen we. Alleen je bent niet de enige die zich dit afvraagt. De broek is van het merk Tiffosi en is via Amazon te koop. Een dingetje... hij is inmiddels hartstikke uitverkocht. 

Afwachten
Eronder staat de bedroevende mededeling 'we weten niet wanneer en of de broek weer in stock komt'. Nou, zitten we mooi mee dan. Eindelijk een broek gevonden die je met je vriendinnen kunt delen en The Sisterhood of the Traveling Pants in real life kunt nadoen, is 'ie out of stock

Je kunt 'm ook via de website van Tiffosi zelf bekijken, alleen moet je een aardig woordje Spaans spreken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten