H&M strikte Nicki Minaj en Jesse Williams voor hun Holiday campagne. De twee celebrities zijn te zien als happy couple met een dochter in de campagnefilm.

Nicki Minaj en Jesse Williams (Grey's Anantomy) schitteren in H&M’s Holiday campagne

Er was eens… een jong meisje dat Kerstmis probeert te redden door de ‘slechte kerstman’ te verslaan. H&M brengt dit jaar een modern magisch kerstsprookje om haar Holiday campagne te lanceren. En dat doet de modeketen niet met de minste namen. 

Hallo perfect gezin
Nicki Minaj en Jesse Williams (je weet wel, good looking dokter Jackson Avery in Grey’s Anatomy) zijn opgetrommeld om zich voor te doen als happy couple en ouders van een meisje.   

Parallel universum
In de campagnefilm, gemaakt door Johan Renck, stappen de 34-jarige zangeres en 36-jarige acteur in een fantasiewereld. Hun dochter kan niet slapen en dus moet papa nog een verhaal voor het slapengaan vertellen. Volgens het verhaal stapt een klein meisje een parallel universum in, waar Nicki van een relaxte moeder in een fee verandert en Jesse transformeert tot Fastest Fairy

Nieuwe collectie
Uiteraard gaat het H&M om een hoger doel; het verkopen van haar nieuwe collectie. Maar dat doet de modeketen wel op een originele manier. Rest ons nog te zeggen dat de collectie voor dames, heren en kinderen vanaf nu verkrijgbaar is in geselecteerde winkels en online.

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten