No kidding! solliciteer via Facebook naar de positie Chair Executive Officer bij Diesel. De Italiaanse designer en oprichter van Diesel Renzo Rosso vertelt dat het vinden van een CEO altijd een serieuze zaak is.

Word de nieuwe CEO van Diesel

Update: De CEO is gevonden! De 29-jarige Daan Vervoort uit België is de uitverkorene. Hij zat een week lang op het hoofdkantoor van Diesel en werd daar onthaald door de complete staf en Renzo Rosso

Ben je op zoek naar een kekke baan in de mode? Waarom beginnen in een kledingwinkel? Als je direct de CEO van Diesel kunt worden.

Chair Executive Officer
No kidding! solliciteer via Facebook naar de positie Chair Executive Officer bij Diesel. De Italiaanse designer en oprichter van Diesel Renzo Rosso vertelt dat het vinden van een CEO altijd een serieuze zaak is. Het vereist vaardigheden, verantwoordelijkheden en vooral kennis. “Onze CEO is vertrokken en liet niet alleen een leegte achter in onze harten, maar meer nog: een lege stoel,” aldus de bekende designer.

Solliciteren
Breekt het zweet je uit omdat je geen financieel genie bent of geen zin hebt in het sollicitatiegeweld via Linkedin? Dat is dus allemaal niet nodig. “Zitten, daar moet je wel goed in zijn,” zegt Diesel’s oprichter. Overtuig jij je nieuwe collega’s bij Diesel van je capaciteiten via deze link? Als uitverkoren kandidaat zit je een week lang op de meest belangrijke bestuurszetel van het denimmerk.

Rest ons alleen nog te zeggen, succes! Hier op de valreep een lijstje met 5 dingen die je vooral niet moet doen tijdens het solliciteren.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten