Bringing GLAMOUR into your daily life!

Yolanda Hadid gaat een nieuw modellenprogramma presenteren

De van oorsprong Nederlandse Yolanda Hadid kennen we vooral als moeder van haar modellenkroost Bella, Gigi en Anwar Hadid. Als ex-topmodel en moeder (en tevens het management) van drie succesvolle modellen, heeft Yolanda inmiddels heel wat mode-ervaring op de klok. Die know how gaat ze nu in de praktijk brengen voor een nieuw televisieprogramma. 

Van de achter-, naar de voorgrond
De modellenshow heeft iets weg van het welbekende America's Next Top Model, maar dan met een twist. Dit keer staan niet alleen de modellen centraal, maar ook de moeders van de modellen. Het programma gaat heten: Making a Model with Yolanda Hadid

Moeders en co.
In het programma gaan zes meiden de strijd aan om topmodel te worden. Net als in America's Next Top Model worden de modellen samen in een huis geplaatst, alleen dit keer ook met hun moeders. De moeders hebben een coachende rol en moeten hun dochters helpen in het proces om supermodel te worden. 

De hoofdprijs
De show bestaat uit acht afleveringen, waarbij de modellen in spé elke aflevering vijfduizend dollar kunnen winnen. De winnaar wint een managementcontract met Yolanda en de kans op een contract bij IMG Models in New York

Coaching
Gaandeweg leert Yolanda de zes deelnemers de fijne kneepjes van het modellenvak. Ze helpt hen met hun social media kanalen, leert hen poseren voor de camera, lopen op de catwalk etcetera. 

De trailer belooft wat
Niet de minste namen zijn opgetrommeld om acte de présence te geven in het programma. Uiteraard komen modellenkinderen Gigi en Bella langs om de deelnemers tips en tricks te geven. Ook modemagnaat Tommy Hilfiger him self (tevens een van de grootste opdrachtgevers van Gigi) laat zich in de trailer zien. 

De eerste aflevering wordt op 11 januari 2018 op televisiezender Lifetime uitgezonden in de Verenigde Staten. Of en wanneer de serie in Nederland te zien is, is vooralsnog niet bekend. En anders hebben we altijd YouTube nog.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten