Releasedatum tweede seizoen The Good Doctor bekend

Yehess!

Job, Employment, Machine, White-collar worker,
The Good Doctor

Fi-na-lly! Dr. Shaun Murphy is terug! Nou ja, bijna dan. RTL heeft bekendgemaakt wanneer ze het tweede seizoen van The Good Doctor gaan uitzenden op Videoland. Dat is er eentje om met koeienletters in je agenda te noteren.

Freddy to the rescue
Op zondag 11 november keert de populaire Amerikaanse serie terug bij Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nog maar onlangs uitgezonden in de Verenigde Staten. Op 24 september ging het tweede seizoen daar van start.

De twee afleveringen die daar zijn uitgezonden, zullen vanaf de 11e op Videoland te zien zijn. Vanaf dan wordt elke zondag een nieuwe aflevering online geplaatst.

Van plattelandsjongen naar held
Het verhaal gaat over de jonge chirurg Shaun Murphy (acteur Freddie Highmore) die van het platteland naar de grote stad verhuist om zijn specialisatie tot chirurg te doen in het prestigieuze (fictieve) ziekenhuis St. Bonaventure Hospital in San Jose. Dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Struggles
Shaun is enerzijds briljant en heeft anderzijds een autistische stoornis. Shauns collega's zijn sceptisch over zijn komst, omdat ze hem door zijn stoornis niet helemaal vertrouwen in de zorg voor patiënten.

Alleen Shaun's begeleider en goede vriend Aaron Glassman heeft vertrouwen in hem. Toch bewijst de jonge chirurg dat hij, ondanks zijn aparte acties, genialer is dan zijn collega's in eerste instantie denken.

Kijken
Leuk feitje: Freddie is niet alleen als hoofdrolspeler te zien in het nieuwe seizoen, hij bedacht en schreef de eerste aflevering. Nog steeds niet overtuigd? Kijk de trailer even:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur