Dit zijn de leukste feestjes tijdens Amsterdam Dance Event 2019

Wij hebben de tips: deze feestjes wil je niet missen

Amsterdam Dance Event tips
Yvette De Wit / Unsplash

Jammer dat het festivalseizoen voorbij is? Gelukkig valt er ook nu meer dan genoeg te beleven. Van 16 t/m 20 oktober staat heel Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste evenement voor elektronische muziek. Met honderden events op het programma is het soms moeilijk om het overzicht te houden. Wij kozen wat leuke feestjes voor je uit.

RAW RAVE

G-star raw rave op ADE 2019
G-Star RAW Rave

G-Star RAW viert haar 30-jarige bestaan op 17 oktober met een feestje op de tofste locatie van Amsterdam: onder de passage van het Rijksmuseum. Daar party je met De Staat, Boys Noize en TITIA. RAW RAVE is een gratis event met een online loting. Meld je t/m 13 oktober aan om kans te maken op tickets.

Je kunt je hier aanmelden voor de online loting

DGTL

DGTL
DGTL

Op 16, 17, 18 en 19 oktober neemt DGTL de NDSM Loods over met live sets en concerten van onder meer Ritchie Hawtin CLOSE, Orbital en Modeselektor. Op 19 oktober haalt DGTL de hele nacht door met Bonobo, The Black Madonna en Jon Hopkins.

Meer informatie kun je hier vinden.

Daybreaker Disco Gym

Daybreaker
Daybreaker

Ben jij meer een ochtendmens dan een nachtuil? Ook voor jou is er genoeg te beleven op ADE. Begin je ADE-week op woensdag met de Daybreaker Disco Gym in Desmet. Op deze ochtend-rave is er plek voor yoga en een dansje - moet je wel vroeg uit de veren. Het begint namelijk om 06:30. Het thema is 80's, dus denk aan Flashdance, beenwarmers en felgekleurde body's. Dressing up is encouraged.

Meer informatie kun je hier vinden.

Loveland

Loveland op ADE 2019
Loveland

Gedurende de hele ADE-week organiseert Loveland verschillende evenementen in de Mediahaven en in Warehouse Houthavens. Hier geniet je onder meer van Ry X, Sven Väth en Seth Troxler.

Meer informatie kun je hier vinden.

Awakenings

Awakenings ADE 2019
Awakenings
Awakenings

Zoals ieder jaar heeft Awakenings weer een stampvol programma in de iconische Gashouder. Hier kun je zowel overdag als in de late (én vroege) uurtjes terecht voor acts als Joris Voorn, Ricardo Villalobos, Charlotte de Witte en Carl Cox.

Meer informatie kun je hier vinden.

Kris Kross at Chin Chin Club

Kris Kross Amsterdam
Kris Kross Amsterdam

Meer fan van R&B en hiphop? Op ADE valt voor jou ook genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld op woensdag de dansvloer onveilig maken in de Chin Chin Club, waar Kris Kross hun heerlijke hitmix draait.

Meer informatie kun je hier vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur