Date-ideetje? Moët & Chandon geeft een heerlijk fancy champagnediner

Jij kan erbij zijn!

Moët & Chandon
Unsplash / Deleece Cook

Wil je je lover trakteren op een heerlijk romantisch avondje uit? Bestel dan gauw je tickets, want Moët & Chandon viert hun nieuwe Moët Brut Impérial met een keizerlijk champagnediner. Het beste nieuws: jij kan erbij zijn. Op 8 november wordt de Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky getransporteerd naar het jaar 1869. Duik in de geschiedenis van het champagnehuis met een avond vol verrassingen, luxe en vooral champagne.

Sterrenchefs

Sterrenchefs Yannick Alléno (Pavillon Ledoyen) en Jacob Jan Boerma (De Leest) - die allebei drie Michelinsterren op hun naam hebben staan - verzorgen een heerlijk diner samen met Randy Karman, chef de cuisine van restaurant The White Room.

De rijke geschiedenis van Moët & Chandon

Terwijl je geniet van deze culinaire ervaring word je ondergedompeld in de rijke geschiedenis van het champagnehuis. Als eerbetoon aan de keizerlijke relatie met Napoleon introduceerde Moët & Chandon in 1869 haar allereerste Brut Impérial aan de wereld. In 1900 werd de champagne aan de wereld gepresenteerd op de Wereldtentoonstelling in Parijs. Op dezelfde Wereldtentoonstelling werd de Eiffeltoren gepresenteerd - twee Franse iconen die niet meer weg te denken zijn.

Bestel je tickets

Wil jij het 150-jarig bestaan van Moët & Chandon vieren? Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit exclusieve diner. Bestel je kaarten snel!

Pop-up shop

Red je het niet om naar het diner te komen? Niet getreurd. Vanaf 7 november vind je in de Bijenkorf in Amsterdam een pop-up store van Moët & Chandon. Hier is de limited edition Moët Impérial fles verkrijgbaar en kan de reguliere fles gepersonaliseerd worden. Leuk als cadeautje!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur