Glamour's daghoroscoop: woensdag 25 december

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Iedereen is in de stemming om te feesten, maar jij moet echt even op gang komen voor je ook in de mood bent. Over mood gesproken… reageer die niet af op anderen.

STIER
21 april-20 mei

Een echte familiedag, alhoewel die dit jaar heel anders is dan je gewend bent. Sommige dingen worden inderdaad nooit meer hetzelfde en dat voel je vandaag beslist.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een dag om met je allerliefste(n) door te brengen. Neem vandaag niet alles zo letterlijk op en wees zelf ook heel voorzichtig met wat je zegt. Better safe than sorry.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een drukke, maar supergezellige dag. Let vandaag extra goed op in het verkeer. Niet alleen op je eigen gedrag, maar ook op dat van anderen. Haast is vandaag niet slim.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij staat ingesteld op Genieten. Je hebt groot gelijk, want vandaag kun je eindelijk ontspannen en terugkijken op het moois dat je de laatste tijd allemaal voor elkaar hebt gekregen.

MAAGD
24 augustus-22 september

De liefde maakt veel goed en vandaag is zo’n dag dat je licht, blij en vrolijk bent. En natuurlijk laat jij je niet op de kast jagen door een stekelige opmerking van iemand.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of je nu met vrienden of familie bent; het belooft een gedenkwaardige dag te worden. Het gezelschap is bijzonder (vooral bij elkaar) maar de sfeer is top. Op een klein dingetje na.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ben je een beetje gespannen? Dat is ook niet echt verwonderlijk, maar zodra het ijs is gebroken, valt er een last van je schouders. Maak je er gewoon niet zo druk om. `het

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het lijkt wel of je in een truth or dare situatie belandt. Sommige antwoorden zijn in gedachten veel grappiger dan in het echt. Zeg daarom vooral niet wat je over iets/iemand denkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

En dan is het Kerstmis. En ben jij bekaf, uit je humeur en kom je slecht op gang. Niet leuk voor jou, maar ook niet voor je omgeving. Zet je er overheen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Eigenlijk is het een dag om je niet druk te maken. En al helemaal niet om het moeilijke gedoe van anderen. Je gevoel over iemand klopt, maar bewijs komt later.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij wil vandaag indruk maken en dat lukt uitstekend. Vandaag kun je helemaal losgaan met alle toeters en bellen. Leef je uit, Vissen. Het is jouw dag.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur