Glamour's daghoroscoop: woensdag 1 januari

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

About last night.. nu je er over nadenkt, weet je wat je eigenlijk beter had kunnen zeggen/doen in die ene situatie. Maar geef toe; je had het slechter kunnen doen.

STIER
21 april-20 mei

Waar je momenteel ook bent; je bent in een vakantiestemming. En daar hoort dat luie gevoel bij. Ook leuk, die iets te gezellige borrel met vrienden vandaag.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar je moet vandaag even bijkomen en een aantal zaken op een rijtje zetten. Nee, daar wil je (nog) niet over praten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag is voor jou en je liefste. Het maakt je niet uit of jullie op familiebezoek gaan of thuis blijven, zolang jullie maar samen zijn. Daar komt niks tussen, wat jou betreft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je laat er geen gras over groeien en vandaag begin je aan je gaat vandaag goede voornemens. Strak plan, want deze flitsende start voelt goed. Back to basics!

MAAGD
24 augustus-22 september

Zachtjes lezen, want je hebt iets te hard gefeest en vandaag moet alles zo stil en rustig mogelijk. Maar dit was een memorabele jaarwisseling die je niet had willen missen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ook jij kijkt terug op een gedenkwaardige avond (nacht), maar vandaag moet je even bijkomen. Tegen de avond ben je weer klaar voor een nieuw feestje met een speciaal persoon.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een mooie dag om ergens zand over te gooien, een klap op te geven, een compromis te sluiten, een bladzij om te slaan en oude ballast los te laten. Doe het gewoon!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Eerlijk gezegd is het jouw taak niet om anderen te vertellen hoe het moet. Maar als ze om je mening vragen, kun je die natuurlijk wel geven!

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij laat je niet kisten door vermoeidheid of een brak gevoel. Dat is je eer te na en daarom sta je er vandaag gewoon. Je bent het levende bewijs van kracht en een sterk karakter,

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt behoorlijk is de war raken van de tegenstrijdige signalen die iemand je geeft. Het maakt je misschien onzeker. Maar dat laat je niet merken. No way!

VISSEN
20 februari-20 maart

Deze dag gaat snel voorbij want je slaapt een gat in de dag om vervolgens op de bank verder bij te trekken. Je hebt groot gelijk. Vandaag is het tempo lekker laag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur