Glamour's daghoroscoop: woensdag 8 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als jij een visie hebt, is geen enkele klus je teveel. De inspiratie spát van je af vandaag en door deze combinatie kom je weer een stap dichterbij je doel.

STIER
21 april-20 mei

Er wordt vandaag veel van je verwacht en de lat ligt hoog. Er staat veel op het spel en het is belangrijk dat je een goede indruk maak. Concentreer je en vertrouw op jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet alles is wat het lijkt! Eventuele teleurstellingen worden vaak veroorzaakt door te hoge of onrealistische verwachtingen. Loop niet op de situatie vooruit, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Denk je dat iemand verkeerde informatie geeft of je onvoldoende informeert? Laat je niet met een kluitje in het riet sturen en blijf net zo lang vragen stellen tot je duidelijkheid hebt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Positief denken is geen magisch tovermiddel, maar het heeft beslist invloed. Sowieso op je eigen humeur, dus stuur je gedachten vandaag de goede kant op.

MAAGD
24 augustus-22 september

De signalen zijn duidelijk: een nieuwe liefde of vriendschap ontwikkelt zich razendsnel. Voorzichtig de kat uit de boom kijken? Je zou het niet eens kunnen als je al zou willen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je het te lastig vindt om een rechtstreekse vraag te stellen, kun je ook letten op de houding en het gedrag van de ander. Maar eigenlijk is de situatie duidelijk….

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vandaag lijkt op een live versie van Mens-erger-je-niet. Reageren op al die irritante types? Beter van niet, want het kost te veel energie. So not worht it!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een mooie dag om je lief te verrassen, volgens de sterren. Goed idee, want hij/zij kan dat momenteel extra goed gebruiken. Op je werk extra goed opletten op details!

STEENBOK
22 december-20 januari

Probeer vandaag een creatieve oplossing te vinden voor een probleem. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar werkt. Er is geen tijd om lang na te denken, dus kom in actie.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een fijne dag om wat tijd aan je hobby’s te besteden. Je krijgt energie en inspiratie als je even iets voor jezelf kunt doen. En je humeur wordt er ook beter van.

VISSEN
20 februari-20 maart

Doe vandaag iets wat vooral goed voor jóu is, maar verwacht niet dat andere mensen het initiatief nemen Waar heb je nu het meeste behoefte aan? Rust of gezelschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur