Glamour's daghoroscoop: woensdag 15 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Stroop je mouwen maar op, want vandaag wordt druk en hectisch. Jij snapt uiteraard waarom je af en toe loeichagrijnig wordt, maar vandaag moet je te allen tijde professioneel blijven.

STIER
21 april-20 mei

Er zit je nog steeds iets dwars, maar er is al zoveel tijd verstreken, dat je dit onderwerp niet weer kunt aansnijden. Vind je. Maar waarom eigenlijk? Dit wil je gewoon uitspreken!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Maak je je ergens zorgen over en wordt het je een beetje te veel? Blijf er niet langer mee rondlopen en vraag om antwoorden en zorg dat je helderheid krijgt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Al die informatie die op je wordt afgevuurd! Wordt er echt van je verwacht dat je alles in één keer onthoudt of vlekkeloos doet? Trek op tijd aan de bel, want deze stress is te veel.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je investeert ook letterlijk in je gezondheid, maar denk gerust ook aan de gezondheid van je portemonnee. Dure ‘wondermiddeltjes’ doen meestal niet wat ze beloven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Rond het eind van de ochtend krijg je een bericht. Het is misschien niet helemaal wat je had gehoopt, maar laat het eerst even tot je doordringen. Hier kun je echt wel iets mee.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Laat je niet op de kast jagen en wacht rustig af. De dag begint misschien chaotisch, maar je krijgt grip op de situatie en uiteindelijk regel je dat ene klusje perfect!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Duren de besprekingen je te lang of heb je geen zin om naar ellenlange verhalen te luisteren? Een tactische oplossing vind je vandaag. Maar misschien pas nadat je uit je slof schiet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geen dag om te vermorsen aan afwachten, maar toch gaat eren groot deel van de dag hieraan op. Ben je afhankelijk van anderen? Leg je maar bij de situatie neer.

STEENBOK
22 december-20 januari

Eerst je plan uitwerken, een schema maken en aan de slag. Niet andersom, want dan verlies je overzicht en verdwaal je in details. Luister ook naar de tip/advies/kritiek die iemand je geeft.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kun je je gedachten een paar tellen stopzetten? Wow, je zit in een loop en je draait in kringetjes rond. Gelukkig komt er later op de dag fijne afleiding.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je ziet dat je iets kunt doen voor iemand anders, dóe dat dan vooral. Dat is niet gek of vreemd en het tevreden gevoel naderhand is heerlijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur